Ruim 60 modemerken
Gratis verzending vanaf €49,99
Veilig en snel betalen
14 dagen bedenktijd

Carl Gross

Carl Gross

Mannelijk. Sympathiek Eerlijk.Businessmode voor sympathieke mannen. Wanneer is een man een man? Wat kenmerkt hem? Welke noden en waardevoorstellingen heeft hij? Vragen waarop het Modern businessmerk CARL GROSS een antwoord biedt in zijn performance met sympathie, eerlijkheid en mannelijkheid. Merkwaarden die het beeld van CARL GROSS in al zijn facetten bepalen en waaraan de „Look & Feel“ van de kledij consequent georiënteerd wordt. De ontwerpen zijn verzorgde, casual outfits en elegante businesslooks. Een vleugje conventionaliteit in de moderichting met focus op new classic met twist. Kostuums, ongedwongen colberts mantels & co. in moderne silhouetten, solide stofbeelden en veeleisende kwaliteiten. Altijd actueel en mee met de tijd.


Fijne details, uitstekende verwerkingseigenschappen en bestanddelen zorgen ervoor dat de traditionele ambacht en kleermakerskunst in elke stijl merk- en zichtbaar blijven zonder de huidige tijdsgeest uit het oog te verliezen.
De collectie van business-kostuums wordt aangevuld met hemden, knitwear, chino's en accessoires met een mannelijke toets. CARL GROSS – een fashionstatement voor gecultiveerde stijl en klasse.

Deze afgewerkte artikelen zijn te bestellen in de webshop of te vinden in de winkel van Meneer & Mevrouw Hoekstra, nabij Leeuwarden. 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Ruim 60 modemerken
Gratis verzending vanaf €49,99
Veilig en snel betalen
14 dagen bedenktijd