Ruim 50 Modemerken
Gratis verzending vanaf €49,99
Veilig en Snel betalen
14 dagen bedenktijd

Verzenden & retourneren

Bezorgen

1. Wat zijn de levertijden?
Uw bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd, nadat uw betaling bij ons binnen is. Voor levering van producten werken wij met PostNL. 

2. Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?
Als u niet aanwezig bent op het moment dat de postbode met uw bestelling (pakket) komt, ontvangt u een kennisgeving. TNT Post probeert het dan op een later moment nogmaals. Als levering uiteindelijk niet mogelijk is, kunt u uw bestelling binnen drie weken op het Postkantoor afhalen.

3. Wat betaal ik aan verzendkosten?
De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,50 tot een orderbedrag van € 49,99. Boven een orderbedrag van € 49,99 zijn de verzendkosten binnen Nederland GRATIS (ongeacht het aantal artikelen). De verzendkosten voor adressen in het buitenland bedragen € 9,00. 


Retourneren

Voor het retour zenden dient u onderstaand retouradres te gebruiken. De portokosten voor uw retourzending zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door Meneer & Mevrouw Hoekstra. 

Meneer & Mevrouw Hoekstra
Langebuorren 29
9051 BE Stiens

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Meneer & Mevrouw Hoekstra, Langebuorren 29, 9051 BE Stiens - Nederland, [email protected], Telefoon: + 31 58 257 2005) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening..
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
-volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
-producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
-producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
-producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
-audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
-kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Ruim 50 Modemerken
Gratis verzending vanaf €49,99
Veilig en Snel betalen
14 dagen bedenktijd