Ruim 60 modemerken
Gratis verzending vanaf €49,99
Veilig en snel betalen
14 dagen bedenktijd

Over ons

Webwinkel handelend onder de naam V.o.f. Hoekstra Mannenmode.

Bezoekadres:
Meneer & Mevrouw Hoekstra
Langebuorren 29
9051 BE Stiens ( 5 kilometer boven Leeuwarden)

Openingstijden:  
Maandag Gesloten
Dinsdag, woensdag & vrijdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 20.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur

 

Contactgegevens:
Tijdens winkeltijden zijn wij bereikbaar op 058 - 257 20 05.
Email: [email protected]

Bankgegevens en BTW nr.:
BTW nr. NL821713425B01
IBAN nr. NL74 RABO 0331 3071 70
BIC code: RABONL2U

KvK gegevens:
Naam samenwerkingsverband: V.o.f. Hoekstra Mannenmode
Bestaande handelsnamen: V.o.f. Hoekstra Mannenmode | Meneer & Mevrouw Hoekstra
KvK nr. 01169828
Vestigingsnummer: 000004192451

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Wij nemen vrijwillig deel aan deze geschillenbeslechtingsprocedure.

Een begrip in de regio

Kledingwinkel Meneer & Mevrouw Hoekstra in Stiens is al jaren een begrip in de regio. Dankzij de centrale ligging is de winkel voor velen hét adres voor een nieuwe outfit. Met continue vernieuwingen en een uiteenlopende collectie dames- en herenmode weten Erik Oomen en Coby Oomen-Hitman hun klanten steeds weer te verrassen. “Niet alleen klanten van onze fysieke winkel, ook steeds vaker adviseren en bedienen we klanten die online bestellen op onze webshop www.hoekstrastiens.nl”, aldus Erik.

Nieuwe merken, bredere doelgroep en verdubbeling winkeloppervlakte

In 2014 verhuisden deze ondernemers pur sang de winkel van Langebuorren 45, naar de huidige locatie om daarmee het winkeloppervlak te vergroten van 135 naar 305m2. Binnen enkele jaren heeft er nu wederom een uitbreiding plaatsgevonden. Zo is er de afgelopen maanden hard gewerkt om het winkeloppervlak te verdubbelen naar ruim 645m2. De nieuwe winkel is niet alleen qua oppervlak behoorlijk uitgebreid, ook qua aanbod en doelgroep heeft er een flinke uitbreiding plaatsgevonden. Zo kunnen dames en heren van 25 t/m 65+, naast de huidige aansprekende merken, voortaan ook bij Meneer & Mevrouw Hoekstra terecht voor nieuwe merken als G-Star, Superdy, Levi’s, 10DAYS, Zusss, Maryley Jeans, Vanguard, Samoon, Pierre Cardin, Taifun, Frank Walder en nog veel meer. “Sportief, trendy en zakelijk komen samen in één winkel. Uiteraard met de service en het persoonlijke advies dat men al van ons gewend was!”, aldus Coby.

Nog meer beleving

De inrichting, uitstraling en sfeer van de nieuwe winkel is vernieuwend en passend bij de doelgroep. “Het is een winkel met een trendy industriële look en enorm veel beleving voor de consument. Ook een kopje koffie tijdens het winkelen en een sociaal praatje ga je uiteraard bij ons terugvinden”, vertelt Erik. Voor de combinatie van de juiste merkenmix, de beleving van een dag winkelen en de vooruitstrevende visie kreeg Meneer & Mevrouw Hoekstra overigens eerder dit jaar al de ‘Boetiek van de Maand award’ van fashionplatform Miinto. Coby: “De klant staat bij ons absoluut op nummer één. Onze huiskamersfeer, een gezellig team en een collectie aangepast op onze klant, zorgen ervoor dat klanten steeds weer terugkomen. Ook in onze compleet vernieuwde winkel proberen we deze elementen weer samen te brengen”.

Van harte welkom in Stiens

Nieuwsgierig naar de vernieuwde winkel? Kom gezellig langs, bewonder en ervaar de service & het persoonlijke advies zoals u het gewend bent!

Alvast even binnenkijken?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Ruim 60 modemerken
Gratis verzending vanaf €49,99
Veilig en snel betalen
14 dagen bedenktijd