Ruim 50 Modemerken
Gratis verzending vanaf €49,99
Veilig en Snel betalen
14 dagen bedenktijd

Betaalmethoden

Betalen

Op welke manieren kan ik betalen?
U kunt binnen de webwinkel op vijf manieren betalen: via iDEAL, Mastercard, Bancontact / Mister Cash, Maestro en bankoverschrijving (vooruitbetalen). 

Vooruitbetaling met een Bankoverschrijving
Als u kiest voor de betaalmethode vooruitbetaling, ontvangt u een e-mail met daarin alle informatie over uw bestelling en het bankrekeningnummer waarop u het bedrag dient over te maken. Wanneer het bedrag is overgemaakt kunt u de bestelling bij ons in de winkel (Langebuorren 29) afhalen.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

MasterCard / Maestro
Je kunt je creditcard (Visa en Mastercard) gegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling van je betaling. 

Bancontact / Mister Cash
Met Mister Cash / Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Ruim 50 Modemerken
Gratis verzending vanaf €49,99
Veilig en Snel betalen
14 dagen bedenktijd